Wellness - LOF Trekanten

LOF Trekanten

Viden i bevægelse

Wellness kun for kvinder - Vejlefjord Hotel

LOF og Vejlefjord byder dig velkommen til De Termiske Bade - 1000m2 velvære. En verden af bassiner og saunaer, indendørs og udendørs. Varme og iskolde, duftende og dampende. Lysende og mørke grotter. Tag familie, veninder eller gode kolleger med - vi tilbyder jer forkælelse, I vil kunne mærke i kroppen længe efter. Ren nydelse og terapi for krop og sjæl. Intens stemning med lyd og lys Inspiration til krop og sjæl. Hyggeligt samvær i afslappet atmosfære.

Velkomst med smoothie. Aquawellness - afspænding i varmt vand. Pilatesintroduktion - træning for mave og ryg. Sauna, dampbad med bodypeeling. En lækker buffet kl. 19.00. Du får udleveret badekåbe, håndklæde og tøfler efter introduktionen, og medbringer selv badetøj og behageligt træningstøj (gamascher, t.shirt og sokker) til Pilates. Et mere detailleret program for arrangementet introduceres ved ankomst.

Mødested: Ved Spa afdelingens reception.

Praktisk information       

Du får udleveret badekåbe, håndklæde og tøfler efter introduktionen. Medbring selv badetøj og behageligt træningstøj (gamascher, t.shirt og sokker) til Pilates.

Wellness

 

Tilmeld dig forårskurset 2012 her

Kreativt kursus

Det vrimler med spændende kreative hold her i foråret.

Lad dig inspirere på siden

Her kommer ........

meget snart, nyheder til efteråret 2016

TANGO i VEJLE MIDTBY

Ny underviser, nyt dansested og to hold i stedet for et - læs mere her om vores spændende underviser - Nina Hartel